Groen? Doén!
U wilt duurzaam bouwen of verbouwen? Dan bent u bij Alibo aan het juiste adres. Wij gaan in elk project gepassioneerd op zoek naar ecologische alternatieven voor de traditionele aanpak – als u dat wilt tenminste. Houtwolisolatie in plaats van polyurethaan of silicaatsteen in plaats van betonblokken bijvoorbeeld. Of we bouwen uw kantoor helemaal volgens de principes van de passiefbouw – waarom niet?
We kennen de kneepjes van het vak.

Natuurvriendelijke alternatieven sparen het milieu en uw portemonnee. En u hoeft natuurlijk niet meteen te kiezen voor ecologische totaalprojecten. Kleine ingrepen maken vaak al een groot verschil. Wij staan u bij met raad en daad.

Doen we dat allemaal alleen voor u? Neen – we zouden wel gek zijn. We leggen ook onszelf graag in de groene watten. Alibo recycleert systematisch op grote schaal regenwater voor al haar industriële reinigingsactiviteiten. We gebruiken en promoten actief groene stroom en alle vormen van hernieuwbare energie. In het verleden experimenteerden we met bedrijfswagens op natuurlijke brandstoffen. We dromen nu al luidop van elektrische bolides voor onze projectleiders. En natuurlijk streven we naar een paperless office, drinken we gefilterd kraantjeswater en krijgen onze medewerkers biofruit en fairtrade-koffie. Onze kantoren? Helemaal eco-proof.

Kom gerust eens kijken – we ontvangen u met open armen.