Alibo = kapitaalkrachtig
Het grote kapitaal
Alibo is een ambitieus bedrijf. Wij willen uw plannen en dromen helpen realiseren. Maar ook die van onze eigen mensen. Want het grote kapitaal van onze onderneming zijn onze werknemers. Schrijnwerkers, ingenieurs, elektriciens. Secretaresses, metsers, vloerders. Stukadoors, boekhouders. Onze mensen werken gráág bij Alibo. Want Alibo gelooft in opleiding, doorgroeimogelijkheden en carrièrekansen. En Alibo investeert bewust in een aangenaam werkklimaat.

Onze partners
Alibo maakt deel uit van een bedrijvengroep. Elk van onze partnerbedrijven blinkt uit in een eigen vakgebied. U stelt Alibo voor een bijzonder probleem? Wij doen graag een beroep op hun expertise.

KVT
Specialiseerde zich in koel- en verwarmingstechnieken. Voor het plaatsen van airco en koelsystemen of verwarmingsinstallaties gaat Alibo bij KVT te rade – of we verwijzen u door wanneer u dat wilt. De projectleiders en werknemers van KVT zijn ons aanspreekpunt voor buitengewone ventilatie-, elektriciteits- en regeltechnische werken. Geboeid? Neem een kijkje bij KVT.

MIC
MIC is een hooggespecialiseerd industrieel reinigingsbedrijf met meer dan dertig jaar ervaring op de teller. Ultrahogedrukwerken, tankreiniging en- sanering, mechanisch en chemisch reinigen en professionele asbestverwijdering: MIC heeft het allemaal op zijn palmares. Geprikkeld? Hier leest u er meer over.

LISP
Actief in de brandbeveiliging. LISP plaatst en onderhoudt sprinklerinstallaties, druktanks, brandhaspels en grondleidingen. Meer weten? Klik door naar de site van LISP.

MCM
MCM maakt metaalconstructies. Laadbruggen, goederenliften, sectionaalpoorten, balenpersen, dock levellers en dock shelters, fietsenstallingen ... MCM bedient in hoofdzaak de professionele sector. Meer informatie? Kijk op de site van MCM.